Over ons

Beauty Architect

Het gezicht achter Beauty Architect is Mandy Keesmekers, ik ben begonnen met Beauty Architect toen ik 30 jaar oud was. Beauty Architect is ontstaan vanuit een jarenlange interesse voor estetische behandelingen met een semi permanente invloed. Ik ben daarom trots om mijn eigen ervaring én inmiddels, deskundigheid te kunnen delen met mijn klandizie.

Want elke behandeling die bij Beauty Architect wordt aangeboden is uitgebreid getest en bewezen.

Beauty Bouwstenen

De wereld van cosmetische ingrepen gaat veel verder dan de bekende ‘plastic’ looks op vele gezichten. Met Beauty Architect laat ik de wereld zien dat je zoveel meer kunt bereiken met een bijvoorbeeld filler, dan je ooit dacht dat mogelijk was. Bijvoorbeeld het onzichtbaar maken van littekens of asymmetrie. Maar natuurlijk ook het opfrissen van het hele gelaat door een mini facelift met door een plasma behandeling. Hier ligt de nadruk op het verrijken van je natuurlijke schoonheid.

Uit eigen ervaring weet ik, dat deze (soms kleine) veranderingen een enorm positief effect hebben op je zelfbeeld en zelfvertrouwen. In een tijd waarin vrouwen constant de druk voelen om te presteren in elk aspect van hun leven én er goed uit te zien, is het prettig dat deze behandelingen met deskundigheid worden uitgevoerd bij Beauty Architect.

Afspraak maken

Stel ons gerust je vraag, of vertel ons waarmee we je kunnen helpen.
We geven je graag extra informatie.

Locatie

Merelstraat 7, 6111AT Sint Joost

Openingstijden

Op afspraak.