Behandelingen

Fillers

Bij Beauty Architect wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van hyaluronzuurfillers van sterke kwaliteit. Voor klanten die voor het eerst fillers laten plaatsen, wordt er afhankelijk van de wens een passende filler gebruikt zodat we een langhoudend resultaat creëren.

Behandelzones:

  • Fronsrimpels
  • Lip volume
  • Kaak en jeukbeen fillers
  • Neus-lippenplooi rimpels
  • Rokerslijntjes
  • Kraaienpootjes

Neem contact met ons op voor meer informatie over de behandeling en voor prijzen.

Wimper extensions

Wimper extensions zijn bijna niet meer weg te denken uit ons leven. En het is wel duidelijk waarom! Wakker worden met een frisse, open blik. Zwemmen zonder je zorgen te hoeven maken over uitlopende mascara. En natuurlijk ook gewoon om de natuur een handje te helpen, want we worden nu eenmaal niet allemaal geboren met die gewenste lange wimpers.

Wij werken volgens de ‘one by one’ methode. De lengte, dikte en krul wordt met u samen bepaald voor altijd een schitterend en langhoudend resultaat.

Plasma behandeling

De plasma behandeling is een fantastisch alternatief voor een chirurgische ingreep. Met minder downtime en altijd een natuurlijk resultaat. In tegenstelling tot injectables, lost uw eigen huid het probleem op en wordt er niets geinjecteerd.

Want door middel van een plasma behandeling worden huidproblemen aangepakt door het stimuleren van de collageenproductie en fibroblasten die zich al in de huid bevinden.

Tevens is een plasma behandeling veelzijdig, er zijn vele toepassingen mogelijk. Bijvoorbeeld een ooglift, verminderen of verwijderen van rimpels en het verstrakken van de huid.

Afspraak maken

Stel ons gerust je vraag, of vertel ons waarmee we je kunnen helpen.
We geven je graag extra informatie.

Locatie

Merelstraat 7, 6111AT Sint Joost

 

Openingstijden

Op afspraak.